Pastís de formatge i quallada (amb recepta)


Avui pastís de formatge amb quallada, sobre una base de galeta amb mantega i amb gelatina de melmelada de maduixes pel damunt. Un pastís que no necessita forn, sencill i molt bó  :)


Ingredients per a un motllo rodó de 20 cm:

140 gr. de galetes Maria
100 gr. de mantega sense sal

500 gr. de nata per muntar
100 gr. de sucre blanc
400 gr. de formatge tipus Philadelphia
250 gr. de llet sencera
2 sobres de quallada
5 mg de sal

150 gr. de melmelada de maduixes
5 gr. de pasta de maduixa Home Chef
50 ml. d'aigua
1 sobre de gelatina

Cóm ho fem...
Triturem les galetes i les barregem bé amb la mantega que ha d'estar molt toba (quasi desfeta). Amb aquesta barreja fem un llit uniforme al motllo escollit i el posem al congelador una miqueta.
En un recipient posem al foc la nata, el sucre, el formatge i la sal fins que arrenqui el bull.
A part haurem barrejat la llet amb la quallada que afegirem un cop retirat del foc. Ho barregem tot i ho tornem a posar al foc fins que torni a arrencar el bull i retirem.
Un com fora del foc seguim remenant fins que perdi una mica l'escalfor.
Posem aquesta barreja al motllo sobre el llit de galeta i mantega que teniem reservat i fred, i amb el motllo cap a la nevera unes quantes hores, fins que estigui ben quallat.
Agafem un pot pel foc i hi posem la melmelada de maduixa, la pasta Home Chef i l'aigua. Ho escalfem una mica i ho triturem, ho fem bullir i retirem del foc per afegir la gelatina que haurem diluït en 50 ml. d'agua. Deixem refredar una mica abans de posar-ho sobre la crema de formatge i quallada i altre cop a la nevera durant unes quantes hores  :)

No hay comentarios:

Publicar un comentario